Karinvanberkel.nl

K a r i n v a n B e r k e l
Praktijk voor Kinesiologie
N i e u w s b r i e f j u n i 2 0 1 3
Eindelijk is het dan zo ver … lekker weer! De zon schijnt, de natuur viert feest. Wat hebben we er lang op moeten Ook in het komende cursusseizoen bied ik weer diverse wachten dit jaar! Zo lang zelfs, dat de zomer al bijna is aangebroken, terwijl we het gevoel hebben nauwelijks Zo start op donderdagavond 6 september a.s. de cursus voorjaar te hebben gehad. Wie weet, staat ons een mooie, Cursusdata: 6 donderdagavonden - 5 september, 19 september, 26 september, 3 oktober, 10 oktober Voor de vakantieperiode aanbreekt schrijf ik met veel plezier nog een nieuwsbrief, te beginnen met goed Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in spiertesten, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen.
Goed nieuws!Mijn behandelingen worden al door vele zorgverzekeraars Ben je al bekend met spiertesten, dan zijn de volgende vergoed. Daar is Salland Verzekeringen, een belangrijke zorgverzekeraar in deze regio, bij gekomen. • Cursus Energiecentra (het testen en balanceren van Ik ben blij met deze ontwikkeling, waardoor verzekerden bij Salland de gelegenheid geboden wordt om • Cursus Biokinetische Oefeningen op vrijdag 22 en natuurgeneeskundige therapieën vergoed te krijgen. Ben je verzekerd bij Salland en wil je weten of mijn consulten nu ook vergoed worden? Kijk dan op je polis bij Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op of kijk ‘Alternatieve Geneeswijzen’ of therapeuten aangesloten bij de VNT binnen jouw polisvoorwaarden vallen. Soms kom je een mooi positief initiatief tegen. Daarom wil Om voor vergoeding in aanmerking te komen stellen de zorgverzekeraars hogere eisen aan de opleiding van Door PPCG (Patiënten Platform Complementaire Zorg) therapeuten. Mijn diploma voldoet aan deze nieuwe eisen. heeft een open brief naar Minister Schippers van Volks-gezondheid gestuurd met voorstellen tot kostenbesparing in de zorg door een meer integrale aanpak in de zorg. Social media zijn niet meer weg te denken uit onze Integrale geneeskunde stelt zichzelf ten doel om de ge- samenleving. Vandaar dat Praktijk Balans nu ook op zondheid zoveel mogelijk te versterken, door o.a. leefstijl en andere gezondheidsbevorderende factoren. Als ziekte Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en is opgetreden kunnen naast regulier medische behande- gezondheidstips, klik dan op de ‘Vind-ik-leuk’ button van lingen ook natuurgeneeskundige behandelvormen ingezet ‘Balans – Praktijk en Cursuscentrum voor Kinesiologie’.
worden om het zelfgenezend vermogen te versterken en herstel te bevorderen. Op basis van de holistische visie van waaruit ik werk, kan ik Dit voorjaar heb ik, samen met mijn collega’s van de een dergelijk initiatief alleen maar toejuichen.
Keerkring, de basisopleiding Aura-soma gevolgd. Aura-soma is een bijzondere kleurentherapie, waarbij lichaam, geest en ziel de mogelijkheid geboden wordt Tijdens de zomer is de praktijk gesloten van 15 juli t/m om meer in evenwicht te komen. Misschien heb je al eens kennis gemaakt met de prachtige werking van de tweekleurige equilibrium flessen? Of met de pomanders Ik wens je een heerlijke en ontspannen zomer toe! voor de dagelijkse auraverzorging of de quintessences om ons meer bewust te maken van specifieke aspecten van onszelf en het leven?Aura-soma vormt een prachtige aanvulling in mijn praktijk.
Kijk voor meer informatie eens op www.aura-soma.nl. Burgemeester Crommelinlaan 54 7431 HB Diepenveen 0570 59 27 17
karinvanberkel@hetnet.nl www.karinvanberkel.nl

Source: http://www.karinvanberkel.nl/mediapool/136/1361371/data/nieuwsbrief_17.pdf

schenectadyhistorical.org

Schenectady County Historical Society Newsletter 32 Washington Avenue, Schenectady, NY 12305Web site: http://www.schist.org Editor email: slbvs@earthlink.net Librarian email: librarian@schist.org(518) 374-0263 FAX: (518) 374-0263 (call ahead)There were a few years in my mid-career when "the Company" provided me with an annual physical. Besideslearning that I had what were referred to

Microsoft word - okap outline2014.doc

Retina II Jeanne L. Rosenthal MD MPOD FACS Surgeon Director in Ophthalmology Assoc. Director, Retina Service Attending Surgeon, Trauma Service New York Eye and Ear Infirmary Clinical Professor of Ophthalmology New York Medical College Based on AAO Basic and Clinical Science Course, Section 12 Retina and Vitreous, 2006-2007 Part II Chapter 10 Retinal Degenerations A

© 2010-2017 Pharmacy Pills Pdf